Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 188 pagini

ISBN: 9786062812348

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Examene si concursuri

Descriere

Lucrarea Logică – Bacalaureat 2021. Ghid complet se adresează candidaților la Examenul de Bacalaureat 2021, disciplina Logică, comunicare și argumentare, profesorilor care predau Logica, elevilor de clasa a IX-a care o studiază la școală, precum și tuturor celor interesați de această disciplină.
Cartea răspunde următoarelor trei întrebări:
1. Ce trebuie să fac? În acest sens, sunt prezentate și lămurite cu claritate cerințele subiectelor de Bacalaureat la disciplina Logică.
2. Ce trebuie să știu? Cartea oferă un mănunchi de cunoștințe absolut necesare și esențiale, însoțite de un dicționar explicativ al termenilor care apar în cuprinsul subiectului. În prezentarea informațiilor s-a folosit cu deosebire metoda grafică (imagini, desene), pentru asimilarea ușoară a acestora.
3. Cum aplic ceea ce știu? Reprezintă partea cea mai importantă, lucrarea fiind astfel concepută încât să îl călăuzească pas cu pas pe elev în rezolvarea cerințelor fiecărui subiect și în redactarea lucrării. În acest sens, sunt prezentate rezolvarea argumentată a Modelului de subiect - 2021, în formă extinsă și argumentată, precum și rezolvări extinse ale variantelor de subiecte elaborate de către autor, conform modelului și subiectelor de Bacalaureat din anii trecuți.


Comandă online Bacalaureat 2021 : ghid complet,Logica la 35,00 lei scrisă de Valeriu Sofronie, tiparită la editura Universitara în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.