Disponibilitate:  în stoc

Preț:  18,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 154 pagini

ISBN: 9786064612816

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Eseuri

Descriere

Prezentam un volum cu eseuri, amintiri, reflectii si evocari de Marin Sorescu. Apare tarziu! Ratacit printre manuscrise, el constituie un alt punct de reper in rotunjirea unei biografii. Majoritatea sunt scrise in anii '60 – '70 si publicate in revista „Luceafarul". O perioada cand va publica alte creatii, nu lipsite de certa valoare (vezi volumele „Cronici literare", „Cronici dramatice" si „Proza scurta"). Acestea cuprind texte de Marin Sorescu, culese si publicate de noi.
Purtand titlul „Ferestre", asa cum insusi scriitorul si-a intitulat culegerea, eseurile cuprinse in cele trei sectiuni, „Ferestre spre viata", „..spre lumea literara" si „...spre lumea artelor" impresioneaza prin spiritul de observatie, modul de a intui esentele in actul contemplarii, prezentarea lor intr-o viziune proprie. Regasim aspecte din realitate si evenimente traite cu intensitate. Negresit, viata literara si domenii ale diverselor arte ii sunt apropiate. Prozatori, poeti, dramaturgi, pictori, sculptori si muzicieni – un alt mod de prezentare si evocare – unele derulate in amintiri, portrete si plasmuiri cu trairi in configurari ideatice.
Un spirit daimonic in vizibila afirmare.


Comandă online Ferestre la 18,00 lei scrisă de Marin Sorescu, tiparită la editura Hoffman în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.