Disponibilitate:  în stoc

Preț:  55,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 378 pagini

ISBN: 9786064614094

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Examene si concursuri

Descriere

O sinteză la zi a gramaticii în baza programei de admitere. Folosește o metodologie proprie, pe bază de scheme logice, ușor de înțeles și de reținut urmate de teste pentru fiecare parte de vorbire și pentru fiecare fel de propoziție. Metoda este eficientă în dobândirea deprinderii de a rezolva teste de tip grilă la nivelul fiecărui element gramatical.

Gramatica în scheme cuprinde 5 subcapitole : fonetică, ortografie, morfologie, sintaxa propoziției și a frazei. Fiecare capitol propune exerciții tip grilă, la care există răspunsurile corecte.

Cartea are avantajul sistematizării și înțelegerii obiectului de examen și s-a născut din dorința de a facilita înțelegerea și apropierea de un obiect aparent dificil și plin de asperități.

Cei care au parcurs cartea au constatat cat de ușor au depășit zonele care nu se lăsau cucerite, fără înțelegerea , pe baze logice, a unor conexiuni.


Comandă online Gramatica limbii române în scheme la 55,00 lei scrisă de Maria Ticleanu , Dumitru Ticleanu, tiparită la editura Hoffman în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.