Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  45,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 240 pagini

ISBN: 9786067224368

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Dezvoltare personala, Carte nefolosită

Descriere

Munca creativă nu oferă nicio garanție. Dar există un tipar care arată cine va avea succes și cine nu. Cea mai sigură cale de a evolua este să te dedici unei practici consecvente.

Având la bază revoluționarul workshop Akimbo creat de autor, Practica te va ajuta să depășești blocajele și să găsești curajul de a împărtăși munca creativă cu alții. Godin insistă că blocajul scriitorului este un mit, că autenticitatea este mai puțin importantă decât consecvența și că ești un om normal dacă simți sindromul impostorului. Însă în primul rând îți arată de ce ai nevoie ca să-ți transformi pasiunea dintr-o distracție secretă într-o contribuție productivă, cea pe care ai sperat dintotdeauna că o vei putea împărtăși cu alții.

Cu ajutorul acestei cărți vei învăța cum să-ți înfrunți temerile. Cum să-ți asumi riscurile care merită asumate. Cum să ajungi la empatia necesară pentru a aduce o contribuție plină de autenticitate și bucurie.

Acesta e cartea de care am nevoie acum. Este un îndemn la acțiune extraordinar și incitant pentru scriitori, artiști și creatori de toate tipurile. Am recitit câteva paragrafe și m-am simțit ca și cum crezul meu mi-ar fi fost reexplicat în cuvinte pe care personal nu le-am găsit încă. — ROSANNE CASH, cântăreață și compozitoare, câștigătoare a patru premii Grammy

Practica este un manual de utilizare care te ajută să-ți găsești chemarea și un ghid de instrucțiuni alchimic care îți arată cum să-ți urmezi visurile. — STEVEN PRESSFIELD, autorul cărții Războiul artei


Comandă online Practica. Livreaza munca creativa la 45,00 lei scrisă de Seth Godin , Cosmin Maricari, tiparită la editura Publica în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.