Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  55,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 408 pagini

ISBN: 9786067224313

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Dezvoltare personala

Descriere

Un ghid captivant și la obiect despre cum să devii un consumator și un producător mai exact de informaţie. — Adam Grant

Pentru fanii Nudge și Arta de a gândi limpede, o incursiune fascinantă în numeroasele moduri în care „adevărurile concurente” ne modelează opiniile, comportamentele și convingerile. Ne place să credem că există o distincţie clară între adevărat și fals. Realitatea este mult mai neclară.

Hector Macdonald și-a petrecut o mare parte din carieră explorând modurile în care două afirmaţii complet adevărate despre același lucru pot face impresii complet diferite asupra oamenilor care le ascultă. De exemplu, internetul poate fi descris ca un instrument de diseminare a cunoașterii sau ca un sistem care răspândește informaţii false și ură. Ambele afirmaţii sunt adevărate, dar vor crea imagini radical diferite pentru un novice în spaţiul virtual.

Autorul explică cum aceste așa-numite „adevăruri concurente” sunt folosite atât constructiv, cât și amăgitor de afaceri, media, politicieni, publicitari și chiar de oamenii obișnuiţi care poartă conversaţii obișnuite. Arată că înţelegerea adevărurilor concurente ne face mai buni în navigarea prin lume și mai influenţi în cadrul ei.

Combinând arta povestirii cu sfaturi practice și o puzderie de studii de caz fascinante, amuzante și pătrunzătoare, Adevăr este o lectură captivantă și care te pune pe gânduri, despre cât de profund sunt influenţate mentalităţile și acţiunile noastre de adevărurile pe care cei din jurul nostru aleg să le spună.

Un încântător ABC al gândirii critice, Adevăr te va ajuta să te aperi de știrile false, de la boţii de pe Twitter la gurile sparte de la televiziunea prin cablu. Citește cartea cu atenţie, apoi vei avea asupra ta cea mai importantă armă ascunsă dintre toate: o minte informată. — Peter Robinson, fost scriitor de discursuri la Casa Albă și autorul cărţii How Ronald Reagan Changed My Life


Comandă online Adevar. Cum ne contureaza numeroasele fatete ale fiecarei povesti realitatea la 55,00 lei scrisă de Mihaela Sofonea , Hector MacDonald , Hector McDonald, tiparită la editura Publica în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.