Disponibilitate:  în stoc

Preț:  19,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 136 pagini

ISBN: 9786063805387

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Psihologie, Psihologia copilului

Descriere

lată un ghid practic ideal pentru a vă îndruma copilul în nume­roasele experiențe prin care el trebuie să treacă între 0 și 11 ani. Prezentată cu umor și în mod accesibil, această carte a ajutat deja mii de părinți, bunici, educatori și profesori să facă față atât provocărilor vieții de zi cu zi, cât și acelora care apar în situații excepționale în viața copilului. Danie Beaulieu descrie principalele etape de dezvoltare, cele mai bune modalități de comunicare, tehnicile care întăresc comportamentele dezirabile etc. De asemenea, sunt abordate principalele probleme ale copilăriei: agitație, hiperactivitate, furie, crize, rivalitatea între frați. Odată ce va dobândi toate aceste informații, fiecare cititor se va putea simți încrezător în rolul său educativ.

Conflicte între frați

Fiți atenți la nemulțumirea și la furia lor, dar evitați să luați partea unuia dintre
copii. Astfel îi veți ajuta să-și dezvolte instrumentele de comunicare necesare pentru menținerea unor relații armonioase.

Cuvinte magice

Nu ezitați să rostiți cuvinte magice precum: „Ești important.", „Te iubesc!", „Mă bucur că te am!" Copilul vostru are nevoie să le audă cât mai des. Sunt sigură că și voi veți deveni dependenți de ele!


Comandă online 100 de trucuri pentru o relatie mai buna cu copiii la 19,90 lei scrisă de Danie Beaulieu, tiparită la editura Niculescu în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.