Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  34,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 261 pagini

ISBN: 9786063805561

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Psihologie motivationala, Psihologie, Carte nefolosită

Descriere

„O carte ce trebuie citită – inspirațională și motivațională, plină de sfaturi practice pentru a face schimbări pozitive.”
ZANNAVAN DIJK, blogger


Clima se schimbă, deci noi de ce nu ne putem schimba? La urma urmei, noi suntem generația schimbării. Gravita¬tea schimbărilor climatice nu lasă pe nimeni indiferent. Nu vom încerca să vă convingem că schimbările climatice există – noi deja știm acest lucru. Cartea doar vă oferă informații ușor de înțeles despre structurile care ne sufocă viitorul, menținând în același timp un sentiment de optimism și umanizând povestea climatică.

De la hainele pe care le cumpărați, materialele plastice pe care le folosiți și mâncarea pe care o consumați, până la înțelegerea modului prin care să valorificați puterea rețelelor sociale și a tehnologiei pentru a vă face auzite vocile și a cere acțiuni climatice, Daisy Kendrick, fondatoarea organizației Ocean Generation, împletește la un loc povești inspiraționale, statistici șocante și modificări ecologice ușor de făcut în viața de zi cu zi pentru a aborda schimbările climatice la nivel individual.

Traducere de Livia-Elena Győngyőși


Comandă online Clima se schimba. Noi de ce nu putem? la 34,90 lei scrisă de Daisy Kendrick, tiparită la editura Niculescu în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.