Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  34,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 280 pagini

ISBN: 9786063805455

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Aventura

Descriere

„Manifestând un talent deosebit și o înțelegere profundă a subiec¬tului, Jheni Osman construiește o poveste captivantă pentru a ne arăta cum marile aventuri în necunoscut au contribuit în mod co¬vârșitor la descoperiri științifice esențiale, care continuă să schimbe felul în care interacționăm cu lumea... Autoarea face o treabă minu¬nată atunci când ne arată cât de departe am ajuns și, în același timp, cât de multe lucruri mai sunt de descoperit.”
Leon McCarron, explorator, regizor și scriitor irlandez

„O selecție variată și atent făcută de expediții științifice, prezentate sintetic și într-un mod accesibil. O alegere perfectă pentru aventu¬rierii curioși din viața voastră.”
Pip Stewart, exploratoare, prezentatoare TV și jurnalistă britanică

Cartea mică a marilor expediții ne poartă într-o călătorie antrenantă și plină de suspans pe pământ, sub apă și în spațiul cosmic, pentru a descoperi aventurile excepționale și inovatoare ale unor oameni curioși și curajoși. Aceste expediții au avut o influență co-vârșitoare asupra imaginii noastre despre lume, ne-au transformat modul de viață și au inspirat generații întregi.


Comandă online Cartea mica a marilor expeditii. Aventuri in Necunoscut care au schimbat lumea la 34,90 lei scrisă de Jheni Osman, tiparită la editura Niculescu în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.