Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 264 pagini

ISBN: 9786063805424

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Dezvoltare personala, Literatura motivationala

Descriere

HOPA! NU-ȚI FACE GRIJI...

ÎNCEARCĂ DIN NOU, ȘI DIN NOU :)
DESCOPERĂ EȘECURILE, RATĂRILE ȘI GREȘELILE
FĂCUTE DE PERSONALITĂȚI.

Oamenii faimoși fac totul bine din prima încercare. Ei reușesc de la bun început și orice vor să facă le iese perfect. Am dreptate, nu-i așa? În niciun caz! Chiar și cei mai faimoși oameni au trebuit să înceapă de undeva și de multe ori au fost nevoiți să o ia de la capăt... iar, și iar, și iar. Anii de încercări și erori i-au condus pe acești oameni aclamați, remarcabili și admirați la succesele pentru care sunt cunoscuți acum. În Eșecuri fantastice, vei citi despre greșelile și provocările cu care s-au confruntat unii dintre cei mai cunoscuți oameni din istorie, inclusiv:

• Christopher Reeve • Frida Kahlo

• Albert Einstein • Maya Angelou

• Nelson Mandela • Ang Lee

Eșecul este o parte a vieții – o groapă inevitabilă (și necesară) pe drumul spre succes. Iar cei douăzeci și șapte de gafeuri minunați prezentați au atins faimă și măreție numai după ce au depășit eșec după eșec – de la respingerea de către doi­sprezece editori la crearea a peste cinci mii de prototipuri de aspirator înainte de a-l construi pe cel funcțional. Cele mai mari ratări, eșecuri și gafe se pot transforma în ceva uimitor dacă ai de­terminarea și hotărârea de a continua.

Cine știe ce vei realiza dacă nu renunți niciodată?


Comandă online Esecuri fantastice. Povestiri adevarate cu oameni care au schimbat lumea dupa ce mai intai au esuat la 29,90 lei scrisă de Luke Reynolds, tiparită la editura Niculescu în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.