Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,90 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 218 pagini

ISBN: 9786063805530

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Psihologie, Psihoterapie

Descriere

Ai auzit fără îndoială vorbindu-se despre faimoasa presiune psihică, această preocupare permanentă, adesea istovitoare, de a reuși să planificăm zilnic tot ceea ce avem de făcut. Dar știi oare ce este starea afectivă intensă? La început, ea se manifestă discret, fiind formată dintr-o acumulare prea mare de emoții pozitive și negative, și sfârșește prin a ne copleși.

Relații complicate, dezamăgiri, șocuri emoționale... Indife¬rent de temperamentul nostru, suntem cu toții foarte frământați la un moment sau altul din viața noastră, uneori în moduri neașteptate. Șocurile emoționale pot da naștere bolilor, momentelor de pierdere a voinței, schimbărilor radicale de păreri, depresiilor de durată și impresiei generale că nu mai poți să faci nimic. S-a constatat că nouă cazuri de burnout din zece sunt declanșate de un șoc emoțional.

Pentru a preveni suprasolicitarea emoțională, această carte prezintă indiciile pentru identificarea semnelor de epuizare: oboseală, iritabilitate, pierderea încrederii, insomnie... De asemenea, conține multe sfaturi și exerciții pentru a ne regla emoțiile înțelegând mai bine care sunt resursele și, mai presus de toate, limitele noastre.

SAVERIO TOMASELLA este psihanalist, doctor în psihopatologie, fondator al Observatorului de Ultrasensibilitate. De asemenea, este cercetător în psihologie și scriitor.

CHARLOTTE WILS este psihopractician și antrenor certificat. Ea este specializată în consilierea persoanelor hipersensibile și susține conferințe.


Comandă online Controleaza-ti emotiile! Evita sindromul de Burnout la 29,90 lei scrisă de Saverio Tomasella , Charlotte Wils, tiparită la editura Niculescu în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.