Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  50,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  50,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 246 pagini

ISBN: 9786061717798

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Stiinta / Tehnica

Descriere

Suntem contemporanii unor transformări esențiale în domeniul transportului rutier – tranziția spre electrificarea transportului. Un fenomen important și necesar, care preocupă comunitatea internațională.

Această tranziție nu se face de la sine, se face de către oameni. Și ca în orice domeniu nou sunt unele lucruri necunoscute, se pot face greșeli, se depun eforturi pentru ca tranziția să coste cât mai puțin. Identificăm implicate trei sectoare importante în domeniul vehiculelor electrice: cercetare, producție, utilizare.

Prezenta lucrare se referă în principal la cea de a treia categorie, utilizatorul, la pregătirea unui proiect de achiziții autobuze electrice, desfășurarea unui astfel de proiect de la alegerea soluției până la achiziția și exploatarea autobuzelor electrice. Este o carte nouă în domeniu, cum este și domeniul, dar foarte utilă celor preocupați de înlocuirea autobuzelor diesel cu autobuze electrice în transportul public urban. Autobuzele electrice sunt de multe feluri, o clarificare importantă pe care o face autorul. Care dintre aceste tipuri este cel mai potrivit la un moment dat și într-un anumit loc, este o decizie importantă care depinde de mulți factori. Autorul prezintă principalele criterii de alegere.

Pregătirea profesională, experiența practică a autorului în domeniu sunt argumente că această carte este bine orientată spre aplicația practică și va fi utilă celor implicați în domeniul transportului public de călători: companii de transport, autorități publice locale și naționale, autorități de planificare și finanțare, viitori specialiști (actuali studenți) în domeniul transporturilor.

Ing. Ioan Hoza


Comandă online Autobuze electrice. Transport public. Mijloace de transport alternative si combustibili alternativi la 50,00 lei scrisă de Niculae Doboş, tiparită la editura Casa Cartii de Stiinta în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.