DE BLACK WEEKEND AMERICAN ÎNJUMĂTĂȚIM PREȚUL CĂRȚILOR VECHI!

(promoție valabilă în zilele de 26, 27 și 28 noiembrie 2021)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  120,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  120,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 190 pagini

ISBN: 9786061718184

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Diverse, Gastronomie

Descriere

„Numele meu este Tim Dobrotă. Sunt clujean și mă consider un norocos. Nu pentru că sunt clujean, ci pentru că am posibilitatea să fac ceea ce îmi place și ce mă definește. (…) În ultimii 7 ani, am pregătit instructori de fitness și antrenori personali pe piața din România, ținând cursuri de formare profesională. Am organizat și primul curs de Tehnician Nutriționist susținut de o școală de formare profesională la Cluj.

Sunt sportiv legitimat la Universitatea Cluj și particip an de an la concursurile organizate de Federația Română de Culturism și Fitness, unde am câștigat numeroase premii și medalii. De 12 ani, lucrez în sala de fitness alături de clienții mei, ca antrenor personal și instructor. Am îndrumat în acești ani peste 1000 de persoane să își schimbe stilul de viață prin fitness si nutriție.

Familia m-a învățat cât de important este să ai pe cineva de în-credere alături atunci când ai nevoie, sportul m-a învățat că succesul se obține cu muncă, motivație și perseverență, iar hobby-urile m-au învățat că fiecare problemă are o soluție. Clienții mei sunt puzzle-uri cu soluții unice cărora le sunt alături în procesul important al transformării personale.

(…)

Cred în armonia corpului și în echilibrul alimentar. Datorită faptului că suntem diferiți, avem probleme diferite, avem nevoi și pofte di-ferite. O dietă care a mers foarte bine pentru o persoană nu înseamnă că va avea același efect și pentru tine. Preferințele personale sunt punctul de pornire pentru fiecare. Fie că alegi să nu consumi carne sau lactate ori preferi o alimentație bogată în grăsimi, cu mai puțini carbohidrați, sau poate ai anumite intoleranțe, scopul este să îți găsești echilibrul. Ar trebui să îți faci o listă cu alimentele pe care le preferi, cu cele pe care le tolerezi și cu cele pe care le respingi.

Pentru a înțelege de ce are nevoie corpul tău, trebuie să încerci să vezi ce ți se potrivește, ce mese, ce gustări se potrivesc stilului tău de viață și preferințelor tale. Dacă încerci zilnic mai multe meniuri diverse cu mai multe mese si gustări și ești receptiv la nevoile tale, poți să faci o listă cu alimentele care ți se potrivesc și îți face plăcere să le consumi. Să mănânci cu plăcere este unul dintre principiile de bază ale unei diete de succes. După perioada de încercare a dietelor, urmează perioada de stabilizare în care preferințele tale sunt definite și în care reiei aceleași 2-3 preparate la micul dejun, aceleași 3-4 gustări și aceleași 4-5 mese principale. Dacă scopul tău este să slăbești, iar aceste mese te mențin în deficit caloric și, pe deasupra, mănânci alimente care îți fac plăcere, ai toate șansele să reușești. (…)”

Autorul


Comandă online Invata sa slabesti. 100 de meniuri calculate sub 2000 kcal la 120,00 lei, scrisă de Tim Dobrotă, tiparită la editura Casa Cartii de Stiinta, in anul 2021 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.