Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  40,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 134 pagini

ISBN: 9786061718146

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Literatura universala

Descriere

Centrul Clujean pentru Studii Indiene de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca se află în fruntea instituțiilor care promovează cultura indiană în România. Centrul, condus de dr. Mihaela Gligor, a avut numeroase inițiative și a publicat mai multe volume dedicate Indiei, ceea ce a înlesnit accesul iubitorilor de India din România la cunoștințele despre țara pe care o admiră.

Volumul Omagiu lui Rabindranath Tagore este o altă realizare de succes a Centrului. Rabindranath Tagore și lucrările sale au fost mereu admirate în România. După vizita istorică a lui Tagore în România, în 1926, interesul pentru el și scrierile sale a crescut. Un număr de scriitori eminenți, atât din India, cât și din România, i-au tradus lucrările în limba română pentru a ajunge la un public cât mai numeros. Mă bucur să văd că eforturile în acest sens continuă și astăzi.

Le mulțumesc tuturor colaboratorilor la acest volum. Admir munca neobosită a Mihaelei Gligor, fără a cărei inițiativă și pasiune, acest Omagiu lui Rabindranath Tagore nu ar fi fost posibil.

Rahul Shrivastava,

Ambasador al Indiei la București


Comandă online Omagiu lui Rabindranath Tagore la 40,00 lei scrisă de Gligor Mihaela , îngrijire ed. de Mihaela Gligor, tiparită la editura Casa Cartii de Stiinta în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.