Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  50,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 378 pagini

ISBN: 9786061717484

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Proza contemporana

Descriere

In volum, sunt prezentati: Clarice Lispector, Guillermo Cabrera Infante, Jose Donoso, Roberto Bolano, Mario Vargas Llosa

(…) Un drum menit a ne ajuta sa intelegem mai bine cateva dintre semnificatiile pe care mari creatii ale catorva scriitori reprezentativi ai acestui spatiu cultural le pot avea, mai ales in contextul realitatilor zilelor noastre, atat de marcate de violenta si de dramele exilului. Altfel spus, realizarea unor simbolice harti, in functie de punctele de reper pe care le-am ales si de premisele de la care am pornit acest demers. Cartografierea exilului si a violentei devine, asadar, pentru scriitorii care au abordat aceste teme sau care au fost afectati de aceste experiente (ce se reflecta adesea asupra evolutiei personajelor pe care le-au creat), un sinonim al nevoii irepresibile de a spune o poveste, de a istorisi, de a marturisi, iar pentru cititorul aflat in fata unor asemenea texte, un imbold spre meditatie si un indemn de a incerca sa se cunoasca mai bine.


Comandă online Tigrul si steaua. Violenta si exil in proza latino-americana a secolului XX la 50,00 lei scrisă de Rodica Grigore, tiparită la editura Casa Cartii de Stiinta în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.