Disponibilitate:  în stoc

Preț:  33,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 133 pagini

ISBN: 9786061717682

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Literatura universala

Descriere

„Primul lucru pe care îl văzu o doua zi a fost privirea rotundă pe care koala o îndrepta asupra lui. Dormise? Închidea oare ochii? Fred se-ndoia. O lumină ternă de zăpadă poluată răzbătea prin perdelele pe jumătate trase, nelăsând să se prevadă nimic bun pentru acea zi. Se ridică și făcu un duș rapid. Apa degaja un ușor miros de hidrogen sulfurat, care nu era departe de cel al unei mocirle. Încercase de mai multe ori să închidă ușa de la baie, dar aceasta rămânea mereu întredeschisă, în așa fel încât, întinzând gâtul, koala îl putea privi. Situația deveni jenantă de-a dreptul atunci când Fred își dădu seama că nici ușa de la toaletă nu se închidea și că, și acolo, întinzând la fel gâtul, koala îl privea cu curiozitatea unui om de știință descoperind o nouă formă de viață.“

„Burlești, înțepătoare sau sărite de pe fix, iată o colecție de perle rare, șapte capodopere de amuzament selectate ca tot atâtea antidoturi pentru posomoreală.”


Comandă online Cel mai mic zoo din lume la 33,00 lei scrisă de Thomas Gunzig , Thomas Gunzing, tiparită la editura Casa Cartii de Stiinta în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.