Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  19,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 136 pagini

ISBN: 9786068893921

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Literatura romaneasca

Descriere

Aceasta carte, esential metafizica, [...] nu are "subiect". Dar "subiectul" este insusi eroul si viata sa interioara cu urcari si caderi; de altfel, asa este lumea, fara subiect, anosta. Totusi, cartea domnului Blecher se citeste cu un interes crescand. Intamplarea a facut ca d. Blecher sa aiba nu numai aspiratii metafizice, ci si talent literar si, unor expuneri de probleme, unor marturisiri, sa urmeze "intamplari" de-o poezie fantastica neasemuita; atmosfere create dintr-o fraza, dintr-o imagine; pagini de-o fragezime sau de-o putere de viziune cu totul rare; o sensibilitate ascutita, morbida da expresie tuturor aventurilor sale. (Eugen Ionescu)
In seria de autor M. Blecher au mai aparut: "Inimi cicatrizate. Roman" si "Vizuina luminata [jurnal de sanatoriu]" si este in curs de publicare volumul de poezie "Corp transparent".


Comandă online Intamplari in irealitatea imediata la 19,00 lei scrisă de M. Blecher , Max Blecher, tiparită la editura Cartex în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.