Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  39,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 544 pagini

ISBN: 9786064310156

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită

Descriere

Ce învață micii cititori:

  • Tenacitatea și bucuria de a urmări un personaj pe distanțe narative lungi
  • Societățile magice au multe în comun cu școlile obișnuite
  • Cum se construiesc lumi imaginare spectaculoase (imagini, limbaj, convenții)
  • Cum se poate scrie cinematografic


Povestea:

Morrigan Crow a scăpat de teribilul blestem care plutea deasupra ei și s-a alăturat Societății Wundrous, unde i s-au promis protecție, prietenie și apartenență pe viață. Însă Morrigan nu se simte așa de bine-venită cum se așteptase...

Morrigan e un Wundersmith rar, însă, în loc să primească sprijin pentru a-şi cultiva darul, pare că Societatea își propune să-i suprime abilitățile misterioase cu orice preț.

Mai mult decât atât, Nevermoor se transformă într-un loc de-a dreptul periculos. Câţiva membri ai Societății dispar, noii prieteni ai lui Morrigan sunt amenințaţi şi întorşi împotriva ei, iar Ezra Squall – un personaj cu totul malefic – e hotărât să o îndepărteze pe Morrigan de Societate, promițându-i să o învețe cum să folosească wunderul, care o cheamă, dar căruia îi e tot mai greu să-i reziste...


Recomandarea editorului:

Unul dintre cele mai bune romane fantasy ale ultimilor ani, seria Nevermoor are toate ingredientele imaginabile pentru o lectură cu sufletul la gură: multă desfășurare epică, prietenii tot mai solide, magie, referințe culturale, lumi teribile, sfârșituri deschise și o scriitură foarte abil strunită.


Comandă online Wundersmith. Chemarea lui Morrigan Crow (Seria Nevermoor) la 39,99 lei scrisă de Jessica Townsend, tiparită la editura Nemira în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.