DE BLACK WEEKEND AMERICAN ÎNJUMĂTĂȚIM PREȚUL CĂRȚILOR VECHI!

(promoție valabilă în zilele de 26, 27 și 28 noiembrie 2021)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  49,99 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  49,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 352 pagini

ISBN: 9786064311528

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Proza contemporana, Beletristica

Descriere

Roman nominalizat la MAN BOOKER PRIZE

Una dintre cărțile preferate ale lui Barack Obama din 2020

Bestseller aflat în topurile New York Times, Washington Post & NPR

California, goana după aur e pe sfârșite. Lăcomia și sărăcia merg mână-n mână, fără să mai lase loc de compas moral. Nu e un loc potrivit pentru Lucy și Sam, două fetițe de imigranți chinezi rămase orfane, dar ele au o misiune: trebuie să-și îngroape tatăl în singurul fel care îl poate absolvi de trecut.

În acest ținut potrivnic, ele nu încearcă doar să supraviețuiască, ci și să-și găsească un loc pe care să-l poată numi acasă. Așa începe o călătorie extraordinară printre oase de bizon gigantice, urme de tigru, secrete de familie, rivalități, dar și speranțe pentru un altfel de viitor.

Un epic grandios în care se împletesc marile mituri ale Vestului cu simbolismul chinez, Cât aur ascund aceste coline anunță o voce literară spectaculoasă. Cu ecouri din Colum McCann, cartea reprezintă o recuperare necesară a memoriei miilor de imigranți chinezi care au lucrat la căile ferate americane, fără ca numele lor să fie menționat în vreo istorie.

„Cel mai curajos debut al anului.“
The Guardian

„O altfel de dimineață, acum.

Mușamaua pe care Ma a smuls-o de la fereastră nu va mai fi pusă la loc, coliba e tot mai luminoasă, nimic nu stă între ei și soare. Iau micul-dejun din nou ca o familie, toți patru, molfăind, tachinând, oferind, ciondănindu-se, plănuind, visând împreună. Iluminați – fiecare gest e luminat de promisiunea dimineții. În cele din urmă Ba și Lucy își trag cizmele și apucă uneltele de căutat aur ascunse într-o cutie de scripcă. Pornesc spre câmpul de aur în pas lejer, acum că înșelătoria cu programul de minerit a luat sfârșit.

– Nu-i mai ușor așa, spune Ba, fără secrete?“


Comandă online Cat aur ascund aceste coline la 49,99 lei, scrisă de C Pam Zhang, tiparită la editura Nemira, in anul 2021 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.