De ziua României cărțile de istorie sunt la jumătate de preț

(promoție valabilă în data de 1 Decembrie)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  120,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  120,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 632 pagini

ISBN: 9786062717261

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Drept, Istoria dreptului romanesc

Descriere

Domnul presedinte, domnul avocat, domnul profesor Viorel Ros a format sau indrumat sute de tineri juristi. Unii dintre ei i-au devenit discipoli la catedra, altii colaboratori in activitatea editoriala, altii parteneri in cabinetul de avocatura. Cu un spirit patrunzator si intransigent, dar in acelasi timp bun si sensibil, cu o vasta cultura generala si o aproape nelimitata capacitate de munca, departe de a-i strivi cu personalitatea domniei sale, a stiut, dimpotriva, sa le dea aripi.

O dovada a respectului si a pretuirii de care se bucura domnul Viorel Ros printre teoreticienii si practicienii dreptului este si numarul impresionant de contributii care alcatuiesc acest volum omagial, volum menit sa marcheze implinirea unei varste de aur intr-o viata dedicata dreptului si dreptatii.

De fapt, nu in sine numarul autorilor este relevant (47), ci mai cu seama faptul ca cei care au raspuns acestei laudabile initiative de a lansa un volum omagial dedicat domnului Viorel Ros apartin unor generatii diferite, se dedica unor profesii diferite, sunt specialisti in domenii diferite ale dreptului, au pe alocuri opinii diferite. Ceea ce au cu totii in comun, in afara de pasiunea pentru stiinta dreptului, este pretuirea fata de profesionistul si OMUL Viorel Ros.

Octavia Spineanu-Matei


Comandă online In Honorem Viorel Ros la 120,00 lei scrisă de ed. coord.: lector univ. dr. Ciprian Raul Romiţan , lector univ. dr. Paul George Buta , Ciprian Raul ROMITAN , Paul-George Buta, tiparită la editura Hamangiu în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.