Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 368 pagini

ISBN: 9786065875708

Categorii: Carte nefolosită, Medicina / Sanatate, Alimentatie / Nutritie

Descriere

Ghidul părinților și al adulților preocupați (chinuiți) de alergii

În acest volum revoluționar, autoarele prezintă primul program de prevenire și de diminuare a alergiilor cu ajutorul imunoterapiei.

Dr. Kari Nadeau este o renumită expertă în alergii, care și-a orientat activitatea atât către zona clinică, cât și către sfera cercetării, la Universitatea Stanford. În cartea de față, reunește tot ceea ce a descoperit știința despre alergii până în prezent. Și înaintează ideea conform căreia toate manifestările alergiilor alimentare – de la banala urticarie la constricția căilor aeriene – pot fi reduse și chiar eliminate. Cum? Prin reeducarea sistemului imunitar uman.

Este vorba despre un program revoluționar pentru prevenirea și atenuarea oricărei alergii alimentare, bazat întru totul pe știință. Imunoterapia constă în reintroducerea graduală și controlată a alergenului dăunător în organism. Mai mult decât atât, Dr. Nadeau le oferă cititorilor un plan clar de tratament, pe care îl pot parcurge sub supravegherea medicului, pentru a se elibera de povara alergiilor alimentare și de frica de diverse alimente.

Cartea ți se adresează și ție dacă:

- Eviți anumite alimente și îți construiești mereu meniul având în vedere ceea ce trebuie exclus din cauză că îți provoacă stări de rău.

- Bebelușul tău a fost diagnosticat cu alergie la nuci, produse lactate sau ouă.

- Copilul tău se vede nevoit să evite mesele alături de colegi sau prieteni, petrecerile aniversare, picnicurile, ieșirile în oraș, de frica unei expuneri accidentale la grâu sau produse lactate, din cauza cărora ar ajunge la spital.

- Ai un copil adolescent care pare a fi întotdeauna pe punctul de a-și uita antialergicele acasă, atunci când iese cu prietenii.

- Predai într-o clasă în care sunt copii cu alergii alimentare.

- Ești medic și îți dorești să descoperi mai multe opțiuni de tratament pentru pacienții tăi.


Comandă online Stop alergiei alimentare! Primul program de prevenire si de diminuare a alergiilor cu ajutorul imunoterapiei scrisă de Kari Nadeau , Sloan Barnett, tiparită la editura ALL în anul 2021. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Stop alergiei alimentare! Primul program de prevenire si de diminuare a alergiilor cu ajutorul imunoterapiei nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.