Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  39,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  39,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 440 pagini

ISBN: 9786067797787

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Roman strain, Beletristica

Descriere

Anthony Doerr, autorul unuia dintre cele mai bune romane ale secolului XXI, Toată lumina pe care nu o putem vedea, câștigător al Premiului Pulitzer în 2015, a publicat mai întâi romanul Despre Grace, care, de asemenea, poate câștiga oricând într-o competiție a valorii literare.

Câteodată să iubești poate însemna și să părăsești, să fugi speriat, să alegi suferința prezentului, cu speranța unui alt viitor. Însă fiecare alegere are un preț care, mai devreme sau mai târziu, trebuie plătit. David Winkler e un bărbat liniștit și retras, un hidrolog îndrăgostit de peisajele înzăpezite din Alaska și pasionat de studiul cristalelor de zăpadă. Uneori vede ca prin vis lucruri care mai apoi se petrec aievea cu o precizie tulburătoare. Datorită unei asemenea viziuni o cunoaște pe Sandy, femeia de care se va îndrăgosti. Însă într-un coșmar obsesiv își vede și fiica, pe Grace, murindu-i în brațe. Răvășit, David nu se mai gândește decât să fugă cât mai departe de familie, de casă și destin. O călătorie lungă și zbuciumată îl poartă în Caraibe. Secătuit de forțe și singur, David nu știe nici ce soartă a avut Grace, nici dacă soția îl va ierta vreodată. O altă fiică, nu a lui, ci a familiei care îl găzduiește, îi va da la un moment dat tăria să-și înfrunte trecutul și să pornească în căutarea ființelor pe care le iubește la fel de mult ca odinioară, dar pe care le abandonase covârșit de frică și lașitate.


Comandă online Despre Grace la 39,00 lei scrisă de Anthony Doerr, tiparită la editura Humanitas Fiction în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.