Disponibilitate:  nedisponibila

Preț:  nedisponibil LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 400 pagini

ISBN: 9789734684694

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Manuale scolare

Descriere

Cea mai eficientă metodă de învățare a limbilor străine

Lectura materialului audio: Alexander Rubel, Gianina Bistriţean

Destinată deopotrivă elevilor, studenților și autodidacților, Limba germană. Simplu și eficient prezintă într-un limbaj accesibil și într-o succesiune logică principalele elemente de gramatică germană, pe care le ilustrează cu numeroase exemple din vorbirea de zi cu zi și cu exerciții utile pentru fixarea noțiunilor învățate. Cheia exercițiilor vă permite verificarea cunoștințelor, iar materialul audio cu textele și vocabularul lecțiilor vă ajută să vă însușiți o pronunție cît mai corectă.

Orlando Balaş (n. 1971) – studii de romanistică şi germanistică la Universitatea „Babeş‑Bolyai” din Cluj‑Napoca; masterat în studii germane; doctorat în literatură comparată. A urmat mai multe stagii de pregătire şi cercetare la universităţi din Germania şi Austria. A publicat la Editura Echinox volumele Borderline (versuri, 1995) şi Reprezentări ale feminităţii în eposul germanic medieval (2007), iar la Editura Brumar volumele Terra 2.0 (versuri, 2021) şi Incomod (teatru, 2021). De acelaşi autor, la Editura Polirom au apărut mai multe traduceri din limba germană şi volumele Limba germană. Simplu şi eficient (2004; ediţia a XV‑a revăzută şi adăugită, 2019), Limba germană. Exerciţii de gramatică şi vocabular (2005; ediţia a XIV-a revăzută şi adăugită, 2020) şi Tanuljunk németül! Nyelvtani és szókincsfejlesztő gyakorlókönyv (2008).


Comandă online Limba germana. Simplu si eficient (editia a XVI-a revazuta si adaugita) scrisă de Orlando Balas, tiparită la editura Polirom în anul 2021. cu plata ramburs sau online cu cardul. Momentan titlul Limba germana. Simplu si eficient (editia a XVI-a revazuta si adaugita) nu este disponibil însa vă puteți înscrie pentru a fi notificat în momenul reaprovizionarii.