Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  149,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  149,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 194 pagini

ISBN: 9786064010940

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Psihologie, Psihanaliza

Descriere

Până la apariția acestei cărți, cabinetul psihanalistului a fost învăluit în mister. Caracterul diadic al relației dintre terapeut și pacient, precum și profunzimea conținuturilor psihice abordate în interacțiune transformau orice intervenție a unui terț observator într-un factor perturbator. Cerința confidențialității includea și spațiul în care se desfășura terapia.

Cabinetul nu este o încăpere oarecare, ci un spațiu în așa fel amenajat, încât să faciliteze acordarea asistenței psihice persoanelor care o solicită. În principiu, neutralitatea analistului se concretizează și într-un minimalism al settingului, în care fotoliul și divanul ocupă locul central.

Cele 72 de fotografii prezintă în premieră cabinetele unor importanți psihanaliști din spațiul anglo-saxon. Tot atât de incitante sunt și interviurile luate de autoare deținătorilor de cabinete, în care aceștia își comunică deschis viziunea asupra spațiului de lucru. În ce măsură aceasta coincide cu cerința de principiu, urmează să constate fiecare cititor.


Comandă online Magia divanului. Imagini si convorbiri despre spatiu si cadru in psihanaliza la 149,00 lei scrisă de Claudia Guderian, tiparită la editura Trei în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.