Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  39,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 592 pagini

ISBN: 9786060066170

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Thriller

Descriere

Fratele mai mare al lui John Puller, Robert, a fost condamnat pentru trădare. Evadarea lui inexplicabilă din închisoare îl face cel mai căutat criminal din țară. Unii din guvern cred că John Puller reprezintă cea mai bună șansă de a-l captura în viață pe Robert, așa că fratele mai mare trebuie să-l aducă pe fratele său pentru a face față dreptății. Însă Puller descoperă repede că fratele său este urmărit de alții care vor să-l ucidă. La rândul său, Puller este împins într-un parteneriat neliniștit și plin de viață cu un alt agent, care ar putea avea o agendă proprie.

DAVID BALDACCI s-a născut în Richmond (Virginia) în anul 1960. După ce obține o diplomă în drept, lucrează ca avocat timp de câțiva ani , pentru ca la scurt timp să publice primul său roman Absolute Power (1996) cu care obține un mare succes. Devine un autor de best-selleruri la nivel mondial, fiind publicat în peste 45 de limbi și în peste 80 de țări. Operele sale au fost adaptate atât pentru lungmetraj, cât și pentru televiziune. Împreună cu soția sa, fondează o organizație nonprofit dedicată susținerii eforturilor de alfabetizare în toată America (Wish You Well).


Comandă online Evadarea la 39,00 lei scrisă de David Baldacci, tiparită la editura Rao Books în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.