Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  42,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 352 pagini

ISBN: 9786060066033

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Thriller

Descriere

Cal Donovan, profesorul de religie și de arheologie de la Harvard, este din nou convocat de Papa Celestin pentru a investiga un miracol aparent imposibil. Trei adolescente catolice, din diferite colțuri ale lumii, au rămas însărcinate. Toate se numesc Mary și s-a dovedit că sunt fecioare. Oare toate îl poartă în pântece pe fiul lui Dumnezeu?

Înainte ca profesorul Donovan să aibă șansa de a le vizita, una dintre ele dispare... și apoi încă una. Încercând să descopere adevărul, Cal își dă seama că în joc nu sunt doar câteva vieți: presupusul miracol riscă să provoace prăbușirea credinței catolice.

GLENN COOPER este scriitor și scenarist de thrillere. Cărțile sale au fost traduse în 31 de limbi și s-au vândut în peste șase milioane de exemplare. Până în prezent a scris șapte romane, toate devenind bestselleruri internaționale. Trilogia sa Biblioteca morților este în prezent adaptată ca serial TV de Pioneer Pictures. Romanele lui Cooper sunt thrillere intelectuale, pline de suspans, presupunând adesea călătorii în timp și evenimente istorice.


Comandă online De trei ori miracol. O conspiratie religioasa la 42,00 lei scrisă de Glenn Cooper, tiparită la editura Rao Books în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.