De ziua României cărțile de istorie sunt la jumătate de preț

(promoție valabilă în data de 1 Decembrie)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 258 pagini

ISBN: 9786060065272

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Literatura clasica

Descriere

„Hermann Hesse a inserat în romanul Sub tăvălug elemente din biografia sa, pentru a se elibera de amintiri dureroase.“ Johannes Wahl „Puțini scriitori au înregistrat cu atâta luciditate imperturbabilă și onestitate neînfricată progresul sufletului prin stadiile vieții, precum Hermann Hesse.“ Timothy Leary „Creativitatea lui Hesse este o călătorie către bogata sa lume interioară, care ilustrează contradicțiile acute ale artistului modern.“

Apărut în anul 1906, Sub tăvălug este al doilea roman al lui Hermann Hesse. Zugrăvește soarta lui Hans Giebenrath, un copil supradotat pe care ambiția tatălui său și patriotismul așezării sale natale îl împing să își asume un rol care nu i se potrivește. Din cauza presiunii celor din jur și a sistemului educațional care urmărește doar performanțele academice ale elevilor, Hans pare că se îndreaptă către un eșec.


Comandă online Sub tavalug la 29,00 lei scrisă de Hermann Hesse , Herman Hesse, tiparită la editura Rao Books în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.