De ziua României cărțile de istorie sunt la jumătate de preț

(valabil în data de 1 Decembrie)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  67,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  67,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 128 pagini

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Adolescenti

Descriere

Cartea conține o mulțime de informații pentru băieții îndrăzneți și curioși. Noutăților li se adaugă activități creative, care să-i ajute să nu se plictisească niciodată, și portrete ale unor personalități, care pot servi drept modele.
Acest mic ghid este destinat atât să-i ajute pe tineri să se cunoască pe ei înșiși, cât și să-i sprijine în viața lor de zi cu zi. În primul rând, ea răspunde unor întrebări pe care tinerii și le pun cu privire la anumite subiecte: sport, emoții, bani de buzunar, fete... și, în al doilea rând, le oferă o mulțime de idei. Conține și multe sfaturi (care îi pot face să zâmbească pe adulți, dar care prezintă un mare interes pentru tineri) despre stil, comportament, atitudini... În paginile ei tinerii pot găsi și idei pentru jocuri, bricolaj, rețete culinare, provocări de tot felul. Este cu adevărat plină de resurse. În general, acest tip de carte este dedicat doar fetelor, așa că e bine că există și una pentru băieți.
Lucrarea este destinată băieților între 9 și 12 ani. Este o carte care se citește cu plăcere. Poate fi interesantă și pentru copiii cărora nu le place prea mult să citească. Paragrafele scurte conferă ritm textului și îl fac mai accesibil. Ilustrațiile sunt foarte frumoase și foarte numeroase. Cartea este închisă cu o bandă de elastic, iar paginile, laminate pentru a fi mai rezistente, sunt dispuse pe o spirală, pentru o mânuire mai ușoară.


Comandă online Super ghidul baietilor creativi de azi la 67,00 lei scrisă de text: Aurore Meyer , Aurore Meyer, tiparită la editura Rao Books în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.