De ziua României cărțile de istorie sunt la jumătate de preț

(promoție valabilă în data de 1 Decembrie)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 288 pagini

ISBN: 9786060066200

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

Când Alex și Diane se întâlnesc, ei simt instantaneu o atracție irezistibilă unul pentru celălalt. Ambii sunt părinți singuri care trăiesc în suburbii bogate, sunt independenți, foarte competenți și aparent au o viață confortabilă. Ea conduce o afacere de succes în catering. El este un hoț orientat spre detalii, care jefuiește bănci, cazinouri și magazine de bijuterii. Niciunul nu își dă însă seama inițial că viețile lor s-au intersectat cândva, în circumstanțe periculoase.

În curând, relația lor înfloritoare va amenința tot ceea ce iubesc. Alex este forțat să pună la cale un jaf spectaculos, la nivel internațional, pentru a-și salva familia. Și tocmai când credea că știe exact cine este Diane și de ce anume este capabilă, află că el nu e singurul care ascunde secrete întunecate și că și-a întâlnit în sfârșit perechea.

STAN PARISH a fost redactor-șef al proiectului The Future of Everything al Wall Street Journal și este autorul a două thrillere. A semnat articole în GQ, Esquire, Surface, New York Times și New York Times Magazine, printre alte publicații. Deține centura maro în jiu-jitsu brazilian și locuiește în Los Angeles.


Comandă online Dragoste si jaf la 29,00 lei scrisă de Stan Parish, tiparită la editura Rao Books în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.