Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  49,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 336 pagini

ISBN: 9786060066101

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Medicina / Sanatate

Descriere

Noi, chirurgii, lucrăm pe material perisabil: față de scriitori sau sculptori, compozitori, istorici etc., a căror operă rămâne, ceea ce facem noi dispare odată cu bolnavul.
Prof. Dr. Dan Setlacec

Este o carte-omagiu în care mi-am propus să rememorez acele repere profesionale care l-au definit, dar și farmecul unei personalități cu totul speciale: un om cu o cultură enciclopedică rar întâlnită, cu o cunoaștere profundă a istoriei lumii; un om de o mare generozitate, cu un formidabil simț al umorului și cu un mare apetit pentru conversație. Cartea nu dorește a fi o „biografie oficială“, ci, mai degrabă, viziunea cuiva care a avut șansa să cunoască în mod direct o mare personalitate și se simte dator să „depună mărturie“. Așa încât generațiile prezente și viitoare de medici să știe pe umerii cui s-a clădit medicina din zilele noastre, în România!
Prof. Dr. Irinel Popescu


Comandă online Viata si opera profesorului Dan Setlacec la 49,00 lei scrisă de Irinel Popescu, tiparită la editura Rao Books în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.