De ziua României cărțile de istorie sunt la jumătate de preț

(promoție valabilă în data de 1 Decembrie)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  46,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  46,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 464 pagini

ISBN: 9786060066026

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Literatura universala

Descriere

Celebra cântăreață Genevieve Dumont este o cântăreață de succes admirată de naziști, dar poziția ei privilegiată îi permite să fie un aliat important al Rezistenței. Când mama ei, baroana Lillian de Rocheford, este capturată de naziști, Genevieve știe că nu va trece mult timp până ce Gestapo-ul va reuși să obțină informații de maximă importanță privind viitoarea invazie a Aliaților. Genevieve împreună cu sora ei trebuie să găsească o modalitate de a-i salva viața la timp lui Lillian.

KAREN ROBARDS este autor de bestselleruri al New York Times, USA Today și Publishers Weekly. Ea a câștigat mai multe premii, printre care șase premii Affaire de Coeur Silver Pen. A renunțat la Facultatea de Drept pentru a-și continua cariera de scriitor și a scris peste cincizeci de romane și o nuvelă. Karen a fost descrisă recent de Daily Mail drept „unul dintre cei mai de încredere scriitori de thriller din lume“.


Comandă online Lebada Neagra din Paris la 46,00 lei scrisă de Karen Robards, tiparită la editura Rao Books în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.