Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  32,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 272 pagini

ISBN: 9786060066088

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

Descriere

Viața lui Liv, o mamă singură de treizeci și opt de ani, se complică atunci când fiul ei Jake începe să îi pună niște întrebări incomode ale căror răspunsuri se găsesc într-o vacanță pe Riviera franceză în care Liv a stat câteva săptămâni cu mătușa ei. Întorcându-se pe Coasta de Azur, cu plajele ei aurii, vinuri bune și brânzeturi aromate, în compania plăcută a mătușii sale, devine mai dificil decât ar putea să pară pentru Liv. Pentru că va trebui să îi dea lui Jake răspunsurile cerute, unul dintre ele fiind Andre, prima ei iubire. La început, totul e mai complicat și chiar dacă va reuși, cum îi va revela secretul ei? Liv trebuie să facă ce e mai bine pentru familia ei, dar asta înseamnă să lase în urmă aventura franceză?

Despre autoare:

SUE ROBERTS s-a născut în Liverpool și locuiește în Lancashire din adolescență. A scris până acum trei cărți și lucrează la a patra. Când nu scrie, îi face plăcere să-și petreacă timpul cu familia. Adoră plimbările, filmele și călătoriile. Romanele ei, precum My Very Italian Holyday, Some Like it Greek, You, Me and Italy, sunt inspirate de locurile pe care le vizitează.


Comandă online Idila pe Riviera la 32,00 lei scrisă de Sue Roberts, tiparită la editura Rao Books în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.