Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  41,50 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 224 pagini

ISBN: 9786067820744

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Examene si concursuri

Descriere

Teste de antrenament pentru Evaluarea Națională. Matematică se adresează elevilor care se pregătesc pentru examenul de Evaluare Națională.

Este un instrument de recapitulare și de sistematizare a celor mai importante conținuturi din programa școlară în vigoare, ţinând cont în acelaşi timp de competenţele vizate de programa pentru examenul de Evaluare Naţională pentru absolvenţii de clasa a VIII-a.

Lucrarea este realizată sub forma a 40 de teste variate ca repertoriu tematic, proiectate în acord cu structura subiectului de examen. Toate testele sunt însoţite de bareme şi de sugestii de rezolvare, din dorința de a prezenta anumite repere în redactarea răspunsurilor, lucrarea fiind gândită nu doar ca sprijin pentru învățare, ci și ca modalitate de evaluare sau autoevaluare.


Comandă online Teste de antrenament pentru Evaluarea Naţională : matematică la 41,50 lei scrisă de Camelia Elena Neta , Ciprian Constantin Neta, tiparită la editura Corint în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.