De ziua României cărțile de istorie sunt la jumătate de preț

(promoție valabilă în data de 1 Decembrie)

Disponibilitate:  în 10 zile

Preț:  19,90 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 10 zile.

Disponibilitate:  în 10 zile

Preț:  19,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 224 pagini

ISBN: 9786063371561

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carti de dragoste / Romantice, Beletristica

Descriere

Balerină de succes, Blair Simpson are o viață la care cei mai mulți oameni doar visează. Și pentru că dintotdeauna și-a dedicat fiecare clipă dansului și spectacolelor de pe Broadway în care joacă sau reclamelor TV în care apare uneori, nu s-a gândit niciodată să își aleagă altă carieră. Dar lucrurile se schimbă brusc când, după o accidentare la genunchi, are nevoie de o pauză de șase luni pentru a se reface. Așa ajunge să locuiască temporar într-un oraș mic, prea puțin animat, înconjurată de cupluri și de familii care duc un trai liniștit împreună. Însă nici aici viața nu se dovedește a fi monotonă, pentru că Blair se simte atrasă de Sean Garett, proprietarul casei pe care a închiriat-o, iar curând între ei se naște o pasiune greu de stăpânit. Deși e convinsă că după cele șase luni de recuperare se va întoarce la viața tumultuoasă de pe Broadway, Blair ajunge într-un nou impas – Sean nu vrea o simplă aventură, ci își dorește o familie, iar pentru ea nimic nu e mai important decât cariera de balerină. Blair trebuie să decidă acum ce este mai important pentru ea: dragostea pe care credea că nu o va găsi niciodată sau pasiunea pentru dans?

„Eroii imaginați de Sandra Brown te fac să crezi în toate lucrurile calde, minunate și sălbatice pe care ți le poate oferi viața.“ Rendezvous

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărţile ei au fost publicate în 33 de ţări, în peste 80 de milioane de exemplare.


Comandă online Pretul Paradisului la 19,90 lei scrisă de Sandra Brown , Iulian Cremenescu, tiparită la editura Litera în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 10 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.