DE BLACK WEEKEND AMERICAN ÎNJUMĂTĂȚIM PREȚUL CĂRȚILOR VECHI!

(promoție valabilă în zilele de 26, 27 și 28 noiembrie 2021)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  39,90 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  39,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 448 pagini

ISBN: 9786063370977

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carti pentru copii, Aventura / Mister

Descriere

BESTSELLER INTERNAȚIONAL

Cartea anului în publicațiile Observer, Sunday Times, Times, Telegraph

„Nu mai știu când am citit ultima dată un roman cu așa o plăcere netulburată. Ingenios, emoționant, captivant, antrenant și, lucrul cel mai important, cu personaje care parcă mi-ar fi vechi prieteni.“ – Philip Pullman

Lisabona, în jurul anului 1900: Într-o înfruntare în port, un om cade în apă. Trupul său nu este găsit niciodată. Cu toate acestea, marinarul finlandez Henry Koskela este acuzat de crimă și condamnat la douăzeci și cinci de ani de închisoare. Din dorința de a demonstra nevinovăția prietenului ei, Sally Jones pornește într-o călătorie plină de aventuri pe străzile înguste ale Lisabonei, apoi în Alexandria și Bombay, până în fabulosul palat al maharajahului din Bhapur. Pe drumul spre adevăr întälnește o tânără care cântă fado minunat, un episcop suspect, un paznic de cimitir prietenos, un comisar sinistru, o cămilă cu trei cocoașe și un maharajah capricios... Un jurnal fascinant și un roman de aventuri construit după toate regulile genului, perfect pentru fanii misterelor și ai poveștilor cu detectivi.

,,Extraordinar... o carte de pus în mâna copiilor și adulților deopotrivă.” – Observer

ROMAN PUBLICAT ÎN 15 ȚĂRI

• Premiul Mildred L. Batchelder (SUA, 2018) • Premiul german pentru literatură pentru copii (Germania, 2017) • Premiul pentru literatură pentru copii și tineret al Consiliului Nordic (2015) • Premiul August pentru literatură pentru copii și tineret (Suedia, 2014)


Comandă online Sally Jones. Maimuta criminalului la 39,90 lei, scrisă de Sally Jones , Mirella Acsente , Jakob Wegelius, tiparită la editura Litera, in anul 2021 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.