Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  34,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 544 pagini

ISBN: 9786063373701

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Literatura universala

Descriere

Anglia, 1535. Thomas Cromwell, fiul unui fierar, a ajuns secretarul regelui Henric al VIII-lea și șeful Cancelariei. Influența sa a crescut odată cu cea a lui Anne Boleyn, noua soţie a lui Henric. Însă Anne n-a reușit să-i ofere regelui un moștenitor, iar inteligența ei ascuțită, alături de voința temerară, îi va înstrăina pe vechii prieteni ai lui Henric și familiile nobile din Anglia. Când regele vizitează Wolf Hall, Cromwell îl vede cum se îndrăgostește de urâţica Jane Seymour. La un semn al lui Henric, sfetnicul său este pregătit să o îndepărteze pe regină de la curte, în urma unui proces de adulter și trădare. Astfel, Cromwell trebuie să găsească o soluție care să fie pe placul lui Henric, să protejeze națiunea și să îl mențină, în același timp, în grațiile regelui.

O realizare literară uluitoare, O regină pe eșafod spune povestea unui moment terifiant din istoria Angliei, văzut prin ochii uneia dintre cele mai mari romanciere contemporane.

Magnific. Mantel dă viață istoriei cu o acuitate politică și psihologică egală cu a lui Tolstoi. Washington Post

O regină pe eșafod este cea mai bună carte de ficțiune istorică pe care am citit-o vreodată. O realizare excepțională. Sunday Telegraph


Comandă online O regina pe esafod la 34,90 lei scrisă de Hilary Mantel, tiparită la editura Litera în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.