DE BLACK WEEKEND AMERICAN ÎNJUMĂTĂȚIM PREȚUL CĂRȚILOR VECHI!

(promoție valabilă în zilele de 26, 27 și 28 noiembrie 2021)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,99 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

ISBN: 9789737364616

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Roman strain

Descriere

Theodore Colville, deținătorul unei publicații, ajunge să fie dezamăgit de afacerea sa. Drept urmare, decide să o vândă și să plece într-o vacanță la Florența. Dar aici are surpriza să întâlnească o femeie pe care nu-și imaginase că o va mai revedea vreodată. Aceasta fusese cea mai bună prietenă a iubitei sale de atunci, o persoană ce îi frânsese inima măritându-se cu un bărbat mai bogat. Actuala doamnă Bowen, acum văduvă, era nemăritată pe vremea când când Colville o cunoscuse și chiar o plăcuse. Ea îl invită să o viziteze la palatul pe care îl deținea, unde i-o prezintă pe fiica sa care face o adevărată pasiune pentru el. Tot aici, are prilejul să remarce o fată tânără și frumoasă, dama de companie a amfitrioanei. Însă doamna Bowen se îndoiește de corectitudinea lui în relațiile cu femeile, astfel că le sfătuiește pe cele două domnișoare să nu-i acorde atenție dacă nu vor să fie dezamăgite și să le fie înșelate așteptările.

Simțindu-le răceala, la următoarea vizită, Colville se hotărăște să părăsească orașul. Înainte de a pune în practică această decizie, el realizează că se simte atras cu adevărat de una dintre cele trei femei pentru care a făcut o adevărată pasiune. Motiv să renunțe la plecare și să-i propună alesei căsătoria. Doar că de la dorință la împlinirea ei este, uneori, distanță.

Oare i se va răspunde cu aceeași monedă?


Comandă online Vara indiana la 29,99 lei, scrisă de W.D. Howells , William Dean Howells, tiparită la editura Orizonturi, in anul 2021 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.