De ziua României cărțile de istorie sunt la jumătate de preț

(valabil în data de 1 Decembrie)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  15,99 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  15,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 64 pagini

ISBN: 9786060094371

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Culegeri si caiete auxiliare

Descriere

Caietul de științe pentru clasa a IV-a, conceput în conformitate cu programa şcolară în vigoare pentru disciplina Științele naturii (clasele a lll-a – a IV-a), a fost avizat de Ministerul Educaţiei Naţionale prin Ordinul nr. 4642 din 18.08.2021.

Auxiliar al manualului câștigător al licitației organizate de Ministerul Educației, caietul vizează învățarea prin explorare și aplicare, raportarea copilului la mediul de viață prin experiențe de învățare care se bazează pe interpretarea critică a observațiilor și cultivarea spiritului investigator. Prin rezolvarea sarcinilor de învățare, se valorifică experiența de viață a copilului, se stimulează curiozitatea și flexibilitatea de adaptare la situații noi, se dobândesc instrumente și metode care îl ajută pe acesta să ia decizii fundamentate în privința unor aspecte legate de propria persoană și de mediul înconjurător.


Comandă online Stiinte ale naturii. Caiet pentru clasa a III-a la 15,99 lei scrisă de Tudora Pitila , Cleopatra Mihailescu , Mihaela-Ada Radu , Dumitra Radu, tiparită la editura Aramis în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.