Disponibilitate:  în stoc

Preț:  132,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Curier rapid (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 12,90 lei - prin Easybox Sameday (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 192 pagini

ISBN: 9786069526934

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Economie, Criza

Descriere

Cartea este o necruțătoare analiză a răspunsului dat de statul român pandemiei de coronavirus care a lovit și România. Autorii, doi medici de prestigiu și un scriitor ancorat în domeniul politic, realizează o analiză obiectivă a luptei cu pandemia din mai multe perspective: medicală, socială, economică, politică și de management a situației pandemice.

Dincolo de referințele de ordin medical susținute de studii și cercetări de prestigiu, autorii cărții se distanțează de febrilitatea zilelor pandemiei și privesc cu obiectivitate și curaj prestația statului în gestionarea situației de urgență pe care am traversat-o cu toții. Se văd ezitările, incoerența, lipsa de profesionalism. O carte care se citește cu sufletul la gură!

„Intervenția statului în procesul medical din această perioadă de pandemie este, dacă vreți, o îngrădire a dreptului la sănătate din perspectiva relației medic-pacient. Nu încerc să privesc această relație în cheie de bine sau rău. Dar încerc să atrag atenția că organizarea și funcționarea sistemului de sănătate s-au aflat și încă se află în fața unei provocări care afectează nu doar sănătatea sau economia, ci și logicile după care s-au definit cetățeanul și statul modern. Provocarea pandemiei și intervenția statului până în cele mai mici detalii în viața cetățenilor săi ne obligă să acordăm o atenție sporită modului în care exercițiul medical devine instrument de constrângere. Și să ne gândim cum putem moderniza regulile în așa fel încât restrângerea libertăților cetățenești să nu permită niciun abuz.” ALEXANDRU VLAD CIUREA


Comandă online Romania fara masca. Fals tratat de pandemie la 132,00 lei scrisă de Adrian Restian , Alexandru Vlad Ciurea , Tudor Artenie, tiparită la editura Mediafax în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.