Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  39,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 232 pagini

ISBN: 9786062403225

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Diverse, Sport

Descriere

Din Cuprins:
◊ Fotbalul - acest "intrigant adorat" din "ultimul imperiu in care soarele nu apune niciodata"
◊ Radio
◊ Televiziune
◊ Presa scrisa
◊ Maestrii reportajului sportiv din Federatia Rusa
◊ Jurnalistii din spatiul ex-sovietic abordand literatura cu tematica sportiva ◊ Rusia fotbalistica in mass-media. Analiza Campionatului Mondial din 2018

In "Antologie", trecand peste subiectivismul inerent si privind retrospectiv, comunicam, de la distanta, despre cultura fotbalului, din Romania si Federatia Rusa, prin intermediul comentariilor corifeilor reportajului sportiv, fie ca vorbim de Ion Ghitulescu, Cristian Ţopescu, Ioan Chirila, fie ca ii avem in vedere, ca modele oratorice, pe Vadim Sviatoslavovici Siniavski, Nikolai Nikolaevici Ozerov sau Konstantin (Kota) Ivanovici Maharadze, stilul acestora si al nenumaratilor reporteri de sport ramanand in memoria afectiva a "chibitilor", pasionati de "intrigantul adorat" (Alexandr Kiknadze) sau de "ultimul imperiu in care soarele nu apune niciodata" (Ioan Chirila).
Nemuritorii crainici si cronicari au "cantat" sau "zugravit" peripetiile "actorilor", de pe "marile bulevarde ale fotbalului" (Ioan Chirila), "Maria Sa, Fotbalul" (Mircea M. Ionescu) devenind un modus vivendi, caci, "fara el, viata noastra ar fi imposibila" (Vladimir Nikitovici Maslacenko), evenimentele comentate sau transpuse pe hartie intrand, de atatea ori, in istoria de aur a sportului si a jurnalisticii sportive.

Petru Istrate


Comandă online Reporteri sportivi din Romania si Federatia Rusa. Scurta antologie la 39,00 lei scrisă de Petru Istrate, tiparită la editura Institutul European în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.