De ziua României cărțile de istorie sunt la jumătate de preț

(valabil în data de 1 Decembrie)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  30,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  30,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 64 pagini

ISBN: 9786064410290

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Carti de dragoste / Romantice

Descriere

Așa multe poveşti extraordinare, așa multe personaje extraordinare, așa multe cărţi extraordinare! Citește aceste mici repovestiri ale celor mai fascinante cărţi ale lumii și vei descoperi că volumele din colecția Real Reads sunt o extraordinară încântare! Bine ai venit în lumea captivantă Real Reads!

Marianne clocotește de pasiune; focul lui Elinor arde mocnit. Marianne îşi doreşte un bărbat care să aibă aceeaşi fire pasională ca a ei; Elinor este îndrăgostită de Edward Ferrars, un bărbat politicos, care se poartă frumos.

Sora lor mai mică, Margaret, ia parte cu uimire la bucuriile şi durerile din viaţa de adult a lui Marianne şi a lui Elinor. Oare Marianne este prea pasională sau Elinor este prea rece? Al cui exemplu ar trebui Margaret să îl urmeze?

Margaret observă pericolele prezentate de prieteni intriganţi şi iubiţi necinstiţi. Va fi raţiunea lui Elinor destul de puternică pentru a-şi putea proteja ambele surori sau sensibilitatea lui Marianne va provoca o tragedie?


Comandă online Ratiune si simtire (repovestire) la 30,00 lei scrisă de Jane Austen , elena tataru , Gill Tavner, tiparită la editura Curtea Veche în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.