DE BLACK WEEKEND AMERICAN ÎNJUMĂTĂȚIM PREȚUL CĂRȚILOR VECHI!

(promoție valabilă în zilele de 26, 27 și 28 noiembrie 2021)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  45,00 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  45,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 272 pagini

ISBN: 9786064011756

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Psihologie, Psihologie motivationala

Descriere

Ariane Bilheran ne invită la o analiză psihologică completă a autorității, de la funcțiile sale indispen-sabile civilizării, până la manifestările psihopatolo-gice. Sunt aduse în discuție mecanismele specifice prin care diferitele tipuri de autoritate – paren-tală, infantilă, educațională, instituțională – își îndeplinesc rolul fundamental de a stabili reguli și limite, dar și diferitele tipuri de rebeliune în fața autorității care apar atunci când aceasta este dezumanizată și deturnată de exercițiul puterii.

Copilul-rege, delicvența juvenilă, tirania psihică, obediența extremă, hărțuirea și manipularea sunt câteva dintre consecințele patologice discutate pe larg. Psihoterapia, prin travaliul implicit asupra autorității pe care-l presupune, poate schimba aceste efecte prin restabilirea echilibrului interior, inițierea autonomizării și dezvoltării individuale.

Ariane Bilheran este absolventă a Școlii Normale Superioare din Paris, psiholog clinician cu doctorat în psihopatologie, filosof și conferențiar. A scris numeroase lucrări despre psihologia puterii, hărțuire și manipulare.


Comandă online Psihopatologia autoritatii la 45,00 lei, scrisă de Ariane Bilheran , Liana Haidar, tiparită la editura Trei, in anul 2021 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.