DE BLACK WEEKEND AMERICAN ÎNJUMĂTĂȚIM PREȚUL CĂRȚILOR VECHI!

(promoție valabilă în zilele de 26, 27 și 28 noiembrie 2021)

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  43,90 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  43,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 64 pagini

ISBN: 9786067820638

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Manuale scolare

Descriere

Primul meu atlas geografic reprezintă o introducere în învățarea geografiei și o poartă de intrare în studiul acestei științe fascinante și extrem de actuale.

Este propusă abordarea învățării geografiei de la localitatea natală la planetă astfel: de la orizontul local (clasa, școala, localitatea) la regiune, țară, continent și planeta ca întreg. Extinderea cunoașterii are loc prin lărgirea dimensiunii spațiului studiat și prin aprofundarea problemelor abordate, iar la final elevii vor fi pe deplin conștienți de rolul geografiei în lumea contemporană și în procesul de cunoaștere: perceperea, înțelegerea și explicarea lumii în care trăim.

Atlasul cuprinde 40 de lecții video, realizate pentru explicarea principalelor probleme abordate. Aceste lecții conțin, într-o formă intuitivă și foarte ușor de înțeles, imagini, hărți, grafice, desene, secvențe animate, secvențe de evaluare, care aprofundează paginile lucrării.

Recomandăm acest atlas elevilor care încep studiul geografiei în clasa a IV-a, precum și tuturor celor interesați de o învățare plăcută, intuitivă și rațională a geografiei.


Comandă online Primul meu atlas geografic. Realitatea inconjuratoare explicata cu 40 de lectii video realizate de Georgian Ungur la 43,90 lei, scrisă de Octavian Mandrut, tiparită la editura Corint, in anul 2021 cu plata ramburs sau online cu cardul. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile.