De ziua României cărțile de istorie sunt la jumătate de preț

(promoție valabilă în data de 1 Decembrie)

Disponibilitate:  în 10 zile

Preț:  35,00 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 10 zile.

Disponibilitate:  în 10 zile

Preț:  35,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 288 pagini

ISBN: 9786067798593

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Roman strain

Descriere

Nominalizat la premii prestigioase precum National Book Award (2019), International Booker Prize (2020), Translated Book Award (2020), World Fantasy Award (2020), câștigător al premiului American Book Award (2020), romanul s-a aflat vreme îndelungată în topul celor mai bune cărți ale anului 2020. Amazon Studio și-a manifestat interesul pentru ecranizarea lui, cooptându-i în echipă pe Charlie Kaufman, deținător al premiului Oscar pentru scenariu (2005), și pe regizoarea Reed Morano, cunoscută pentru serialul distopic Povestea Slujitoarei. Publicarea sa în limba română este o dovadă în plus a notorietății binemeritate de care se bucură operele lui Yōko Ogawa. Inițial, cartea a apărut în Japonia în 1994, dar trecerea timpului nu a șters semnificația mesajului, dimpotrivă, l-a făcut și mai relevant pentru zilele noastre.

Încă din primele rânduri cititorul este pus în gardă că pe insulă ceva nu este tocmai în regulă. Pălărie, panglică, pasăre, trandafir... Rând pe rând lucrurile dispar. Și, odată dipărute, încetează să mai aibă vreo semnificație în mintea locuitorilor. Obiectul respectiv urmează să fie ars, aruncat în râu sau predat Poliției Memoriei. În scurtă vreme insula și oamenii de pe ea vor uita complet de existența lui. Oricine se încumetă să păstreze un lucru declarat dispărut este în primejdie. Dar în și mai mare pericol este cel care încă își mai amintește de el, căci Poliția Memoriei veghează din umbră ca nimeni să nu se abată vreodată de la legile amneziei colective.


Comandă online Politia Memoriei la 35,00 lei scrisă de Yoko Ogawa , Raluca Nicolae, tiparită la editura Humanitas Fiction în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 10 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.