De ziua României cărțile de istorie sunt la jumătate de preț

(promoție valabilă în data de 1 Decembrie)

Disponibilitate:  în 19 zile

Preț:  33,00 LEI

Produs disponibil la cerere: va fi adus în aproximativ 19 zile.

Disponibilitate:  în 19 zile

Preț:  33,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 170 pagini

ISBN: 9786067495614

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Comunicare, Media

Descriere

„Zona conceptuală care acoperă comunicarea online se modifică rapid, apărând o mulțime de concepte noi, nediscutate în manualele tradiționale (clickbait, mis-information, malinformation, citizen journalism, sau chiar conceptele propuse de noi – catastrofism sau paradigma luptei). Discutând despre toate acestea am ajuns la concluzia că este necesară o abordare modernă, la zi, asupra acestor fenomene care, cumva, au o dinamică și o dezvoltare mai rapidă decât aparatul conceptual care să le descrie.”
Autoarele

„Da, presa online e un subiect fascinant și mă bucur că Simona Bader și Corina Sîrb au ales să îl scruteze în ciuda unei – în opinia mea – false perisabilități. Un cuvânt pe care l-aș înlocui cu un altul ce indică și gradul de complexitate al abordării: proteismul. Dincolo de care se află și o inerentă instrumentalizare a lui, de la politică la marketing sau publicitate. (…) Îmi place mult în studiul colegelor mele onestitatea științifică, distanța necesară luată față de anumite excese ale jurnalismului online (doar e o carte scrisă în pandemie!) și, mai ales, claritatea și limpezimea demonstrației, ceea ce face ca Particularitățile presei online din România - dinamică și concepte să devină o meritorie contribuție utilă, deopotrivă, specialiștilor și studenților.”
Prof. univ. dr. Marcel TOLCEA


Comandă online Particularitatile presei online din Romania. Dinamica si concepte la 33,00 lei scrisă de Simona Bader , Corina Sîrb, tiparită la editura Tritonic în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 19 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.