Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,99 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

ISBN: 9789737364609

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Roman strain

Descriere

Reputata scriitoare de origine franceză, Régine Andry, a cunoscut un succes fulminant încă de la primul său roman, O femeie singură. In zece ani a scris zece romane, dintre care patru au fost adaptate pentru televiziune.

Un roman realist ce aduce în prim-plan probleme de mare actualitate și demonstrează că romantismul, sensibilitatea și pasiunea nu au vârstă, neputând deveni niciodată perimate.

Până la un punct, acțiunea romanului se inspiră din viața autoarei, dar pentru aceasta lucrurile vor evolua spre happy end. Personajul principal al romanului, Dominique, este o femeie care își dedică întreaga viață și afecțiune fiicei sale Anne, fără a-l uita nici pe tatăl acesteia,Claude, un monstru de egoism căruia nu îi pasă de soarta niciuneia dintre ele, dar cu care ea mai ține totuși legătura, în pofida despărțirii lor. Există o întrebare ce pare că le urmărește obsesiv pe mamele singure, care de regulă sunt marginalizate de societate: oare se va sfârși într-o bună zi această desconsiderare misogină a lor? Numai că, la un moment dat, viața pare să îi zâmbească și lui Dominique. Devenind ghid turistic, ea pleacă într-o excursie cu autocarul, conducând un grup, prilej cu care îl cunoaște pe Olivier, un tip fermecător, realizator de benzi desenate, ce locuiește împreună cu mama sa, de care se simte deosebit de legat. Între el și Dominique se naște o pasiune subită. Dar oare dragostea lor are vreo șansă de supraviețuire atâta timp cât ea are un copil de crescut, trebuind să poarte de grijă și tatălui fetiței?


Comandă online O femeie singura la 29,99 lei scrisă de Regine Andry, tiparită la editura Orizonturi în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.