Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  29,90 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 64 pagini

ISBN: 9786067961164

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Beletristica, Adolescenti

Descriere

Miniseria „Unchiul meu trăsnit” continuă în vervă

Incredibilă! Fantastică! Mai amuzantă de atât nu se poate! A doua dintre povestirile celui mai trăsnit unchi este pregătită să le ofere copiilor de peste 6 ani o experiență unică în lumea cărților.

Cel mai trăsnit unchi își continuă aventurile alături de prietenul său dungat, de data aceasta la un restaurant franțuzesc. Primirea pompoasă pe care le-o face valetul, localul pretențios, porțiile minuscule în farfurii uriașe, nota exorbitantă, plecarea intempestivă și drumul palpitant spre casă – fiecare moment se desfășoară cu peripeții și pornește de la ideile geniale ale unchiului, care în cele din urmă se dovedesc a fi de-a dreptul catastrofale. Cum se face că Zebră ajunge să spele vasele mesenilor? Cum este posibil să conducă și, pe deasupra, să fie și oprit de poliție în timp ce se află la volan?

Miniseria „Unchiul meu trăsnit” este ideală pentru cititorii aflați la început de drum, indiferent dacă o citesc singuri sau dacă încă treceți împreună prin ritualul lecturii de seară. Ritmul alert și umorul omniprezent sunt cele două ingrediente ale poveștii care vor satisface curiozitatea arzătoare a noii generații de cititori. Copiii au mai puțină răbdare în fața paginilor scrise și ilustrate? Suspansul și surprizele care se ivesc la tot pasul îi ajută să își mențină viu interesul pentru întâmplările povestite și să își exerseze capacitatea de concentrare. Mai mult decât atât, această lectură le oferă nenumărate ocazii de a-și pune imaginația la încercare.


Comandă online Unchiul meu trasnit. Volumul 2. O aventura la restaurant la 29,90 lei scrisă de Genc Osman Yavas , Resul Cadir, tiparită la editura Galaxia Copiilor în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.