Disponibilitate:  în 12 zile

Preț:  30,00 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 114 pagini

ISBN: 9786061718252

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită

Descriere

„Lumea ficţională reprezentată de autoare cărţii recreează o realitate construită în jurul ideii de prietenie şi susţine necesitatea învăţării prieteniei, demers înţeles drept finalitate formativă referenţială. Ca relaţie afectivă şi colaborativă, prietenia este promotoarea unor valori autentice, prezentate într-o manieră ficţională, dar pe care cititorul le poate identifica uşor: atitudine deschisă, afinitate reciprocă, empatie, comunicare afectivă, susţinere necondiţionată, respect reciproc, întrajutorare.

Textul cărţii oferă o multitudine de mesaje inspiraţionale pentru copii, părinţi şi cadre didactice, el putând fi valorificat în contexte educaţionale formale şi informale. Poate că unul dintre cele mai valoroase mesaje este acela că prietenia ne înnobilează şi ne oferă resurse nebănuite pentru a ne ameliora existenţa.”

Prof. univ. dr. Muşata-Dacia Bocoş


Comandă online Negrila si Codruta. O prietenie aristoteliana la 30,00 lei scrisă de Mădălina Crişan, tiparită la editura Casa Cartii de Stiinta în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 12 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.