Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  39,95 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 320 pagini

ISBN: 9789734685424

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Povesti, Carti pentru copii, Carte nefolosită

Descriere

Descriere

Vîrsta recomandată 9+

E lucru ştiut că zînele se nasc din primul hohot de rîs al unui bebeluş. Însă puţini ştiu cum iau fiinţă monştrii: din ultimul suspin al unui bătrîn.

Cu cît e mai adînc regretul celui care suspină, cu atît e mai înspăimîntător monstrul abia creat.

Cînd iese din oul lui ca o mărgică în Văgăună, bîrlogul de sub pămînt al monştrilor de toate felurile, monstruleţul nou-făcut arată întocmai ca un pui de om. În timp ce regele căpcăun se află pe urmele lui, garguii morocănoşi care-l adoptă şi-l duc la adăpost pe zidurile însorite ale catedralei îl îndrăgesc ca pe unul de-ai lor şi, profitînd de asemănarea lui cu oamenii de jos, îl pun să şterpelească ciocolată de la magazinele cu bunătăţi din jur. Piticanie, cum îl numesc ei, are ceva care-i bate în piept şi trăsături mai omeneşti decît s-ar crede. Însă nici lumea uimitoare şi vastă ce i se aşterne la picioare nu e ferită de primejdii şi o întîlnire neaşteptată îl va trimite curînd din nou în Văgăună, într-o misiune plină de peripeţii la fiecare pas. Ce se va întîmpla cu Piticanie? Va fi mîncat? Sacrificat de regele căpcăun pentru a-şi duce planul la îndeplinire? Sau va reuşi să-şi croiască drum spre inimile oamenilor?


Comandă online Monstrul care nu era la 39,95 lei scrisă de T.C. Shelley, tiparită la editura Polirom în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.