Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  19,99 LEI

Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  19,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i):

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 32 pagini

ISBN: 9786060094418

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită

Descriere

Vitrina unui magazin cu obiecte vechi, printre care se afla un ceainic din porțelan de Bavaria, atrage ca un magnet privirile unui băiețel plecat împreună cu mama lui să cumpere cadouri de Crăciun. Dar aventura începe după ce va cumpăra ceainicul și va afla că acesta vorbește - și că are de spus o poveste minunată, așa cum niciun ceainic nu a trăit vreodată!

Nu ești curios să afli povestea pe de-a-ntregul?

„Noaptea, bătrânul ceainic se așeza la fereastră. Lumina lunii... l-a determinat să-i povestească băiețelului pățaniile prin care trecuse:

― M-am născut într-un atelier mic. Meșterul m-a făurit cu dragoste, de parcă mi-ar fi dat viață... Am ajuns în casa unui ofițer, unde eram la loc de cinste. Era un ritual păstrat cu sfințenie de înaintașii săi. Câte am văzut și câte am auzit... aș putea scrie o carte. Ce musafiri veneau zilnic la ceai, încât nu aveam timp să mă odihnesc. Dimineața și seara serveam ceaiul. Și ce petreceri erau mereu... Chiar Regele și Regina au fost serviți de mine și ceșcuțele mele.”


Comandă online Minunea de Craciun la 19,99 lei scrisă de Flori Neagu, tiparită la editura Aramis în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.