Disponibilitate:  în 2 zile

Preț:  39,99 LEI

Modalitați de transport:
• 14,90 lei - prin Posta Romana (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)
• 14,90 lei - prin Urgent Cargus (gratuit pentru produse de anticariat peste 59,00 lei / comandă)

Autor(i): , ,

Editura:

Anul apariției: 2021

Nr. pagini: 160 pagini

ISBN: 9786060094555

Stare: nefolosita (noua)

Categorii: Carte nefolosită, Carte Școlară, Manuale scolare

Descriere

Precomanda cu livrare din 16 Noiembrie 2021

Manualul de Matematică pentru clasa a IV-a facilitează dascălului crearea unui demers didactic bazat pe folosirea metodelor activ-participative. Elevul este permanent invitat să observe,să exploreze, să experimenteze, să argumenteze, participând în acest fel direct și conștient la propria sa formare.

Activitățile practice prezente în cadrul fiecărei unități de învățare, alături de sugestiile de activității în perechi /echipe conduc la creșterea interesului pentu cunoaștere, la dezvoltarea gândirii critice, a imaginației și creativității.

Elementele multimedia care completează și susțin informația din text sau însoțesc activitatea practică facilitează înțelegerea conținuturilor, aprofundarea experiențelor de învățare,consolidarea și sistematizarea cunoștintelor.


Comandă online Matematica. Manual pentru clasa a IV-a [Precomanda] la 39,99 lei scrisă de Rodica Chiran , Mihaela Ada Radu , Mihaela-Ada Radu, tiparită la editura Aramis în anul 2021. Cartea poate fi livrată în circa 2 zile cu plata ramburs sau online cu cardul.